top of page

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Elmegårdsvej 14

6710, Esbjerg V

26 24 43 43

Tak! Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig.

KONTAKT OS 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Herunder har vi svaret på de oftest stillede spørgsmål mht. produkter, leveringstider, returret m.m.

Finder du ikke det svar du søger er du mere end velkommen til at kontakte os via formularen eller du kan chatte med os. 

LEVERING

Levering foregår med Fragtmand  og ankommer typisk indenfor 7 Hverdage. Der kan i enkelte tilfælde forekomme længere leveringstid.

RETUR

I har som kunde 14-dages returret i henhold til gældende lovgivning. Dette er dog betinget af at den originale emballagen ikke er brudt. 

VANDET

Vores vand har en unik mineralsammensætning og en unik pH-Værdi, der giver vandet en unik smag og samtidig bidrager til et sunder helbred.

VIRKSOMHEDSAFTALE?

Hos Here2care Water tilbyder vi også B2B salg til dig og din virksomhed. Vi kan tilbyde forskellige løsninger alt efter jeres behov og ønsker. 

Vores vand er særdeles velsmagende og velegnet til blandt andet: vinsmagninger, opblandinger eller som base til ekslusive isterninger kontakt os via knappen herunder, så finder vi sammen en løsninger der matcher jer og jeres gæster & kunder.

BÆREDYGTIG? JA! 

Vindmølle.png

78,7% 

FRA VINDMØLLER

Vores naturlige vand er ikke kun 100% ren, det er også BÆREDYGTIGT. Flaskerne er af genanvendt rPet plast (Recycled Polyethylene). Fra kilden 70 meter over fabrikken på det naturskønne Færøerne sørger vandet selv for at finde en naturlig vej på flaske ved hjælp af tyngdekraften. Resten af produktionen benytter 100% ren energi. Her ved siden af, kan man se en grafik over hvor energien brugt i produktionen kommer fra.

Så dig og din virksomhed have god samvittighed overfor både krop OG klima.

Grafikken viser hvor energien til vores produktion kommer fra.

Vandturbine.png

19,9%

FRA VANDTURBINER

Solcelle.png

1,4%

FRA SOLCELLER

bottom of page