top of page
NY Flaske SORT LÅG.png

Here2Care Water er 100% NATURLIGT ALKALISK vand fra en eksklusiv kilde på Færøerne til dig og din virksomhed. Vandet filtreres gennem naturlig lavesten og rinder direkte fra kilden og på flaske.  

     

Den naturlige filtreringsproces giver vandet en en unik pH værdi på 8.3, hvilket gør vandet basisk og dermed alkalisk, den unikke filtrering,  pH-værdi & de naturlige mineraler i vores vand, gør det til noget af det reneste på markedet.   

Udover at være særdeles velsmagende og velegnet til vinsmagninger, opblandinger eller som base til eksklusive isterninger har vandet også nogle unikke sundhedsmæssige fordele, der blandt andet bidrager til at holde kroppens pH-værdi på det optimale niveau, så kroppen ikke skal bruge sine basiske mineraler, vandet neutraliserer så at sige, den syre vi får fra en masse andre ting og det bidrager positivt til at  mindske ophobning af giftstoffer i kroppen og dermed en bedre almen sundhed.  

MÆRK FORSKELLEN med alkalisk vand fra Here2Care Water i dag!

GENOPDAG SMAGEN AF RENT VAND

HVAD GØR ALKALISK VAND ANDERLEDES?

DET RENE
FÆRØSKE MILJØ

SNE ELLER REGN FALDER PÅ BJERGET

FILTRERES GENNEM LAVASTEN

Bidrager til en høj luftfugtighed og unikke vilkår for regn og snefald

På Færøerne falder Sne og regn, der langsomt siver ned gennem Kirvi-fjældet.

Vandets filtreres og mineraliseres naturligt gennem vulkansk sten og har været undervejs i 55.mio år.

100% NATURLIGT
VAND

Vandet løber naturligt fra kilden og direkte på flaske og resultatet er 100% Naturligt Alkalisk vand.

BÆREDYGTIG? JA! 

Vindmølle.png

78,7% 

FRA VINDMØLLER

Vores naturlige vand er ikke kun 100% ren, det er også BÆREDYGTIGT. Flaskerne er af genanvendt rPet plast (Recycled Polyethylene). Fra kilden 70 meter over fabrikken på det naturskønne Færøerne sørger vandet selv for at finde en naturlig vej på flaske ved hjælp af tyngdekraften. Resten af produktionen benytter 100% ren energi. Ved siden af, kan man se en grafik over hvor energien brugt i produktionen kommer fra.

Så kan jeres virksomhed have god samvittighed overfor både krop OG klima.

Grafikken viser hvor energien til vores produktion kommer fra.

Vandturbine.png

19,9%

FRA VANDTURBINER

Solcelle.png

1,4%

FRA SOLCELLER

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Og modtag spændende tilbud, nyheder og invitationer til eksklusive events

Tak for din tilmelding!

Farvel til giftstoffer

Med Alkalisk vand kan du vinke farvel til giftstoffer som du normalvis finder i almindeligt drikkevand. Alkalisk vand smager ikke bare bedre, det er også bedre for din krop.   

ET Sundhedsboost

Alkalisk vand giver din krop et sundhedsboost ved at optimere hydreringen af cellerne i din krop. Dette bidrager til at eliminere giftstoffer i din krop, samtidig med at du føler dig sundere og friskere.

EKSEPTIONEL SMAG

Den unikke mineralsammensætning og pH-værdi i vores vand giver ikke kun et sundere helbred men også en helt unik smagsoplevelse.

Genopdag smagen af RENT vand.

100% Naturlig

Vores vand kommer fra en eksklusiv og naturlig bjergkilde på Færøerne. Efter 55.mio års naturlig filtrering gennem vulkansk sten bliver vandet tappet direkte fra kilden.

bottom of page