top of page
NY Flaske SORT LÅG.png

Here2Care Water er 100% NATURLIGT ALKALISK vand fra en eksklusiv kilde på Færøerne til dig og din virksomhed. Vandet filtreres gennem naturlig lavesten og rinder direkte fra kilden og på flaske.  

     

Den naturlige filtreringsproces giver vandet en en unik pH værdi på 8.3, hvilket gør vandet basisk og dermed alkalisk, den unikke filtrering,  pH-værdi & de naturlige mineraler i vores vand, gør det til noget af det reneste på markedet.   

Udover at være særdeles velsmagende og velegnet til vinsmagninger, opblandinger eller som base til eksklusive isterninger har vandet også nogle unikke sundhedsmæssige fordele, der blandt andet bidrager til at holde kroppens pH-værdi på det optimale niveau, så kroppen ikke skal bruge sine basiske mineraler, vandet neutraliserer så at sige, den syre vi får fra en masse andre ting og det bidrager positivt til at  mindske ophobning af giftstoffer i kroppen og dermed en bedre almen sundhed.  

MÆRK FORSKELLEN med alkalisk vand fra Here2Care Water i dag!

GENOPDAG SMAGEN AF RENT VAND

HVAD GØR ALKALISK VAND ANDERLEDES?

DET RENE
FÆRØSKE MILJØ

SNE ELLER REGN FALDER PÅ BJERGET

FILTRERES GENNEM LAVASTEN

Bidrager til en høj luftfugtighed og unikke vilkår for regn og snefald

På Færøerne falder Sne og regn, der langsomt siver ned gennem Kirvi-fjældet.

Vandets filtreres og mineraliseres naturligt gennem vulkansk sten og har været undervejs i 55.mio år.

100% NATURLIGT
VAND

Vandet løber naturligt fra kilden og direkte på flaske og resultatet er 100% Naturligt Alkalisk vand.

  • Instagram
  • Facebook

HISTORIEN BAG

”Jeg kommer som mange andre midaldrende færinger fra en fiskerfamilie. Vi levede i tæt pagt med naturen, og mine bedste minder stammer fra de mange vandreture i fjeldene, hvor vi drak vand direkte fra kilderne. Det vand har jeg savnet i alle mine år i Danmark!” - Indehaver Bettina.

 

Bettina driver til daglig et succesfult vikarbureau, sammen med sin mand Søren.  Men sidste år skete der noget, som fik Bettina til at gå i tænkeboks. En kusine hjemmefra ringede og fortalte, at der på den sydligste færøske ø, Suderoy, var startet opsamling af kildevand fra de vulkanske klipper nær en fjerntliggende bygd: Sumba!

 

Vand med unikke egenskaber

Normalt bruger man maskiner til at pumpe vand op fra undergrunden, men den kilde, vi taler om her ligger så højt at vandet af sig selv kan løbe direkte ned i tappehallen.

Kilden blev  først opdaget, da man sprængte klipper væk for at bygge tunnelen Sumbiar.  Kilden springer op gennem 55 millioner år gamle vulkanske klipper, og det gør vandet rigt på mineraler. 

Det bløde, kalkfri og mineralrige vand kunne Bettina rigtigt godt tænke sig at smage! og derfor fik Bettina tilsendt de første flasker for at teste vandets kvalitet. Hun var salig: 

”Dette er smagen af natur. Af min barndoms natur. Du kan simpelthen smage, hvor sundt det er. Det er så blødt, at det bare glider ned i halsen som et kærtegn!” Bettina var helt solgt. 

 

Gyngerne og karusellen

Bettina og hendes mand Søren, der er økonomichef for en stor dansk virksomhed, kiggede nu på financieringsmuligheder. 

Det blev opsparingen fra det veldrevne vikarbureau som endte med at gøre eventyret om vandet til virkelighed. Nu tilbagestår blot at finde ud af, hvilket firma, der bliver gyngen, og hvilket der bliver karusellen.

Bettina er ikke i tvivl: ”Alle kan smage ,at dette vand gør noget godt for kroppen – din lever bliver endelig rigtigt udrenset.  Det bliver en velfortjent luksusvare, alle vil have.” Med alle de historier om problemer med forureninger af det danske vand, er produktet kommet på markedet på det perfekte tidspunkt.

BÆREDYGTIG? JA! 

Vindmølle.png

78,7% 

FRA VINDMØLLER

Vores naturlige vand er ikke kun 100% ren, det er også BÆREDYGTIGT. Flaskerne er af genanvendt rPet plast (Recycled Polyethylene). Fra kilden 70 meter over fabrikken på det naturskønne Færøerne sørger vandet selv for at finde en naturlig vej på flaske ved hjælp af tyngdekraften. Resten af produktionen benytter 100% ren energi. Ved siden af, kan man se en grafik over hvor energien brugt i produktionen kommer fra.

Så kan jeres virksomhed have god samvittighed overfor både krop OG klima.

Grafikken viser hvor energien til vores produktion kommer fra.

Vandturbine.png

19,9%

FRA VANDTURBINER

Solcelle.png

1,4%

FRA SOLCELLER

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Og modtag spændende tilbud, nyheder og invitationer til eksklusive events

Tak for din tilmelding!

Farvel til giftstoffer

Med Alkalisk vand kan du vinke farvel til giftstoffer som du normalvis finder i almindeligt drikkevand. Alkalisk vand smager ikke bare bedre, det er også bedre for din krop.   

ET Sundhedsboost

Alkalisk vand giver din krop et sundhedsboost ved at optimere hydreringen af cellerne i din krop. Dette bidrager til at eliminere giftstoffer i din krop, samtidig med at du føler dig sundere og friskere.

EKSEPTIONEL SMAG

Den unikke mineralsammensætning og pH-værdi i vores vand giver ikke kun et sundere helbred men også en helt unik smagsoplevelse.

Genopdag smagen af RENT vand.

100% Naturlig

Vores vand kommer fra en eksklusiv og naturlig bjergkilde på Færøerne. Efter 55.mio års naturlig filtrering gennem vulkansk sten bliver vandet tappet direkte fra kilden.

bottom of page